کد خبر: ۵۶۵۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ 10 September 2025

مسابقه معماری، رویدادی خلاقانه برای ساختمان جدید کانون کارشناسان 

معاون قضایی دادگستری خوزستان گفت: برگزاری مسابقه معماری ساختمان جدید کانون کارشناسان رسمی دادگستری خوزستان، ایده خلاقانه ای بوده که دستگاه ها و بزرگان استان باید از چنین ابتکاری استفاده کنند.

به گزارش سازه نیوز : حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی در آیین تجلیل از برگزیدگان مسابقه معماری ساختمان جدید کانون کارشناسان رسمی دادگستری خوزستان که در هتل پارس اهواز برگزار شد ضمن گرامیداشت ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) بیان کرد: برگزاری مسابقه معماری ساختمان جدید کانون کارشناسان رسمی دادگستری خوزستان، ایده خلاقانه ای بوده که باید نهایت تدبیر و تقدیر را از عوامل آن به عمل آورد.


معاون قضایی دادگستری خوزستان گفت:  در دستگاه های اجرایی چنین ایده هایی کمتر وجود دارد. بسیاری ساختمان ساخته اند اما هیچ فراخوانی داده نشده و نقشه ها از تهران می آید، در حالی که شرایط خوزستان متفاوت است و گاهی این نقشه ها متناسب استان نیست اما تاکید می شود تغییر ایجاد نشود.


وی افزود: چنین ایده ای خلاقانه است که دستگاه ها و بزرگان استان باید از این ابتکار استفاده‌ کنند.

معاون قضایی دادگستری خوزستان به ارتباط گسترده کانون کارشناسان رسمی دادگستری با دادگستری اشاره و تصریح کرد: اگر این کانون نباشد بسیاری از پرونده ها در دادگستری به رای نمی رسند و یا رای باید بارها شکسته شود.

به گفته حجت الاسلام امانت بهبهانی، کارشناسان در وهله اول باید رضای خداوند را مد نظر قرار دهند.

وی اعضای کانون کارشناسان رسمی دادگستری خوزستان را از فاخرترین اعضای کانون سراسر کشور برشمرد و افزود: در داوری و‌ وکالت افرادی داریم که گاهی از حق خود می گذرند تا مردم به سامان برسند.


معاون قضایی دادگستری خوزستان به برپایی میز خدمت در کانون کارشناسان تاکید کرد و گفت: هرجا مردم با مشکل مواجه می شوند به آن ها کمک کنند زیرا افرادی نیازمند کمک هستند؛ حدود چهار سال رییس دادگستری استان روزهای جمعه در میز خدمت مصلی نماز جمعه پاسخگوی مردم هستند که برخی موارد همان موقع حل می شوند اما گاهی هم با بی مهری مواجه می شوند.

حجت الاسلام امانت بهبهانی خطاب به حاضرین بیان کرد: شما باید نام خوزستان را در راس نگه دارید و می توانید نام را بر مناره نور ترفیع ببخشید.

وی تاکید کرد:  شخصیت های متخصص معماری می توانند خوزستان را متحول کنند البته وضعیت فعلی استان شایسته مردم بزرگ منش خوزستان نیست.

 

معاون قضایی دادگستری خوزستان با بیان اینکه ساختمان ها نباید رنگ و بوی غربی یگیرد، خاطرنشان کرد:  نمی گویم از معماری مدرن استفاده نشود اما برخی شهرها آنچنان رنگ‌و بوی غریی گرفتند که شایسته مردم ما نیست؛ آثار و میراث فرهنگی ایران از هشت هزار سال پیش برجای مانده است و اجازه تخریب ساختمان ها را نمی دهیم چرا که باید برای آیندگان بمانند.


بازدید:۳۰